martes, 12 de mayo de 2020

La meritocràcia de Willy Bárcenas


Una notícia que em va colpir aquesta setmana van ser les amargues queixes de Willy Bárcenas perquè, segons ell, havia sigut vetat del programa de TVE Máster Chef Celebrity. Sembla, crec recordar, que el xicot deia que la gent del programa havia contactat amb ell per les dots culinàries que mostrava en Instagram i que quan ja estava esperant a veure quan començava a gravar i a delectar el personal des dels fogons va arribar l'intolerable vet de Televisió Espanyola...


Ja hi havia molts detalls en la notícia sorprenents: la primera, que Willy cuine. Jo ho pose molt en dubte donat que la seua mare va evitar entrar a presó perquè havia de cuidar del seu xiquet, pobret, o siga que jo me l'imaginava incapaç de fer un ou fregit i alimentat per sa mare en persona amb un pitet i fent-li l'avionet amb la cullera. Però després la cosa encara es va posar més divertida quan la productora va dir que simplement no havia passat el càsting, i que a més va ser el seu representant qui va mostrar inicialment el seu interés en que el xiquet de sa mare (i de son pare) entrara en el programa.

Coneixerà Willy el significat de la paraula càsting? Haurà fet alguna vegada un càsting de veres, una entrevista de treball o un concurs de mèrits? Potser la criatura donava per descomptat que... (L'article complet el trobareu a nosaltreslaveu.com fent clic ací)


La foto l'he treta d'aquest article, per altra banda molt delirant:

No hay comentarios:

Publicar un comentario