martes, 28 de julio de 2020

(Potser) el partit més maltractat de la història


Estos dies és cert que la gent de Podemos ha patit episodis d’assetjament amb particular intensitat. D’una banda tota la història aquesta rocambolesca del mòbil de Dina Bousselham, en la qual ja m’he perdut però que crec que la cosa més o menys sintetitzada és aquesta: els homes de Villarejo li furten el mòbil i filtren de manera interessada contingut als mitjans afins, que existeixen precisament per escampar el que se’ls demane que escampen, es coneix el fet i aleshores els mateixos mitjans es posen a embolicar la troca de manera tal que ja ningú s’aclarisca del que ha passat i semble que les víctimes han sigut els culpables. La propaganda funciona així.

 

D’altra banda, l’altre dia Juan Carlos Monedero va patir un assetjament físic per part d’una colla de feixistes en un bar. Abascal i la seua tropa (a partir d’ara Abascal army) han celebrat aquest fet com una prova de que el poble espanyol, així en abstracte, està fart i ho expressa de manera espontània. També això és propaganda. I els mitjans i els bots ho repetiran fins que a força de repetit li semble veritat als despistats.

 

Encara podria afegir els insults i amenaces que va patir Yolanda Díaz per part d’una colla de maltractadors d’animals subvencionats que reclamen continuar sent-lo perquè s’ho valen, perquè són de bona família i perquè les essències de l’Espanya canyí, però per a ser rigorós en el recompte a hores d’ara no n’estic segur de a quin partit pertany la ministra.

 

En qualsevol cas, és ben cert que Podemos està patint l’embranzida de la caverna feixista, del deep state i qui sap si de la Cort del Preparat. Però he llegit estos dies algunes afirmacions del seus dirigents i persones properes (el mateix Monedero per exemple) que m’han cridat molt l’atenció: diuen que cap partit ha patit aquest maltractamnent durant la democràcia. I això té gràcia.

 

És fàcil recordar-se’n de dirigents d’altres partits... (L'article complet el trobareu a nosaltreslaveu.com fent clic ací)



(La foto l'he treta d'aquesta notícia:

http://www.tribuna.cat/noticies/politica/10-10-2007-posen-una-bomba-a-la-seu-nacional-del-bloc-en-un-atac-que-el-pp-no-condemna.html)

No hay comentarios:

Publicar un comentario