martes, 9 de noviembre de 2021

L'apocalipsi i els càmping-gas


 L'altre dia comentava amb estudiants una notícia que em va fer certa gràcia. Segons publicava un diari valencià, sembla que comença a haver-hi desabastiment de càmping-gas perquè la gent s'està preparant per la gran apagada. Em pregunte quants d'eixos foguers portàtils cal comprar per provocar que s'esgoten en una tenda. Sospite que pocs. No crec que en un any normal se'n venguen molts i menys en tardor. Sense dubte la notícia acabarà per provocar el fet que narra. I que rode la roda. I el tràfic a internet.

Té gràcia que el col·lapse del capitalisme i els seus senyals es convertisca en una font de notícies clicbait. Supose que haver patit el confinament que patírem i una pandèmia mundial ens ha instal·lat en un cert estat d'ànim apocalíptic. Si això va passar, una gran apagada pot passar també en qualsevol moment i cal tindre un càmping-gas a mà, no sé si per pegar-li volta i volta a dos trossos de carn embolicats en plàstic comprats a un gran supermercat.

Tinc l'edat suficient per recordar que ma mare sempre tenia a casa una bona provisió d'espelmes i ciris per quan se n'anava la llum....

L'article complet pot llegir-se ACÍ

I ací el comentari en vídeo de la setmana:




No hay comentarios:

Publicar un comentario